Voks skoV performance vandring, turné 2018

By 15.04

Om træernes hemmelige forbundene liv i jorden.
Børns møde med biologi, scene- og billedkunst.

Spilleperiode 2018 forår i Dyrehaven: 
APRIL: 5, 6, 9, 10, 11, 12 13 
JUNI: 1, 4, 5, 6, 7, 8.

Spilleperiode 2018 efterår i Boserup Skov: 
AUGUST: 14, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24,  27, 28, 29, 30, 31.

Anbefalet aldersgruppe 3. - 6. klasse trin

Forestillingens pris kr. 10.000 ex. moms 
Refusions berettiget forestilling
50 % refunderes via Kulturstyrelsen.

Tilmelding kontakt Marika Seidler mseidler@gmail.com eller mobil 26 24 71 91

SEIDLERS SENSORIUM præsenterer VOKS SKOV. Vi inviterer til publikums inddragende vandre performance i skoven og huskunstnerworkshops. Projektet er skabt af Dukkespiller Sif Jessen Hymøller, scenograf Annika Nilsson og videokunstner Marika Seidler. Værket ligger i forlængelse af de tre kunstneres arbejde sammen de seneste tre år omkring publikums inddragende maskeperformance med afsæt i dyreadfærd for børn og unge.

Forestilling Voks Skov udspiller sig i skovens rum, som en 2 timers publikumsinddragende vandre performance, en sanselig rejse gennem Skoven. I Voks Skov bliver man indviet og indviklet i træernes fysiognomi fra top til tå. Træerne kommunikerer med hinanden. De drager ikke kun kærlig omsorg for deres afkom, de tager sig også af deres gamle og syge naboer. Træer har både følelser, fornemmelser og hukommelse. Træer kan advarer andre træer om, at der er fjender i nærheden. Under skovbunden rejser informationer via lyslederagtige svampetråde, spændt ud mellem træernes rodnet, et hyfenet af mykorrhiza, som var det skovens: Wood Wide Web. I Voks skov åbner performerne skovens rum, og biologiens faktuelle viden ligger til grund for scene- og billedkunstens intuitive tilgang til skovens træfamilier. Vi fordyber os sammen på træernes præmisser i skoven.

Værket udfoldes af tre performere. I VOKS SKOV undersøges og udfordres forholdet til skoven og fællesskabet, samt vores forestilling om, hvordan plante arters indbyrdes liv udspiller sig. I Voks skov vil publikums viden og oplevelse af skoven forankres kropsligt i forskellige publikumskonstellationer som; at gå i et med floraen, fælles sansninger og lydkulisse. Med poetiske og faktuelle tekster inviteres publikum ind i skovens oplevelsesrum, hvor det er i samspillet med performerne, at værket tager sin egentlige udformning.

Kunstnergruppen ønsker at åbne den publikumsinddragende scenekunst og samtidskunstens verden op for børn. Vi arbejder med en interdisciplinær tilgang til kunstneriske processer for at udvide kunstbegrebet og kunstforståelsen for børn i publikumsinvolverende performance forestillinger og videoinstallationer med fællesskabet som omdrejningspunkt.

Performere:  Annika Nilsson, Helga Rosenfeldt-Olsen, Betina Birkjær, Marika Seidler

You Might Also Like

0 comments